over ons

Wie zijn wij?

Go Café staat voor ouderwets genieten! Belegde broodjes en snacks van 100% natuurlijk brood uit onze ambachtelijke bakkerij en fairtrade koffieprodukten. Go Café® is een merknaam van Rivium Exploitatiemaatschappij Rivex BV, sinds 1994 exploitant van de motorbrandstofverkooppunten bij het bedrijventerrein Rivium in Capelle aan den IJssel.

Laat u verrassen in onze winkels Rivium Noord en Rivium Zuid!

Goedkoop tanken

Tanken is altijd voordelig bij Tango Rivium Noord en Rivium Zuid in Capelle aan den IJssel. Uw motorbrandstoffen rekent u direct af aan de pomp. Het is niet mogelijk om in de winkels uw motorbrandstoffen af te rekenen. Afrekenen aan de pomp geschiedt bij Tango alleen met kaarten.

Autowassen

Verzorg uw auto met de beste wasprogramma’s in onze Carwash bij Rivium Noord, richting Rotterdam. Onze carwash is voorzien van de lakvriendelijke SofTecs-borstels, wassen zonder krassen dus!

Aanhangerverhuur – Boedelbak

Wij bieden grote en kleine aanhangwagens aan van Boedelbak. Boedelbak is de expert in de verhuur van verschillende aanhangwagens voor elke klus! Bij Boedelbak kies je voor zeer voordelige tarieven een aanhangwagen naar wens!

Verhuur aanhagers van Boedelbak

Reserveer direct uw aanhanger   Bel ons op   010-4470057.